Hei kirjailija - tarvitsetko teoksellesi kuvittajan?

Olen tuottanut kuvitukset neljään lastenkirjaan, lukuisiin sarjakuvastrippeihin sekä erinäisiin mainosmateriaaleihin. Tuotan tälläkin hetkellä vuosittain kuvituksia kirjaan.

Jos Sinun kirjasi kaipaa kuvittajaa, otahan yhteyttä etusivun lomakkeella, laita minulle suoraan sähköpostia tai soittele. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Hei yrittäjä tai yrityksen edustaja - haluaisitko erottua eduksesi käsin tehdyllä kuvalla?

Yksi tämän päivän juttuja ihmisillä ovat päivittäiset suosikkistrippisarjakuvat. Miksipä et siis vaikkapa hyödyntäisi piirrettyä kuvaa omassa mainonnassasi? 

Oma tyylini on syntynyt sarjakuvapiirtämisen pohjalta. Siksi se sopii varmasti hyvin tämän päivän mainonnan osaksi, ostava yleisö on tottunut näkemään sarjakuvatyylistä piirrettyä kuvaa.

Teen kaikki kuvat nimenomaan käsin piirtäen. Aloitan aina lyijykynällä tekemällä luonnoksen. Teen seuraavaksi mustilla piirtotusseilla varsinaiset viivat piirrokseeni. Tuon jälkeen siirrän kuvan digitaaliseen muotoon ja teen mahdolliset värit, valot ja varjot digitaalisesti värittämällä/piirtämällä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää. Linkin kautta voit ottaa yhteyttä etusivun lomakkeella, tai voit laittaa minulle suoraan sähköpostia tai vaikkapa soitella. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.


Hinnoittelun perusteet

Seuraan hinnoittelussani graafisen alan perushinnoittelua. Hinnoitteluni on lähtokohtaisesti tuntiperusteinen. Yhden tunnin hinta on 60 euroa.

Kokonaishinnoittelu riippuu kuitenkin hyvin paljon siitä, miten paljon kuvituksia tarvitset, millä aikataululla, jne. joten ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa sitten tarkemmin.