Laadukkaat ja rennot valokuvauspalvelut Uudellamaalla ja koko Suomessa

Tarjoamme Sinulle kaikki valokuvauspalvelut laidasta laitaan rennolla otteella mutta laadusta tinkimättä. Studiokuvauksesta pääset nauttimaan upeissa vanhan 1800-luvun lopulla rakennetun puukoulun studiotiloissa Tuusulan Ruotsinkylässä. Miljöökuvaus voidaan toteuttaa ihan missä vain, myös täällä meillä Ruotsinkylässä on upeat wanhan ajan maalaismaisemat aivan pihan ympäristössä.

Kaikki valokuvauspalvelumme sisältävät: 

- alkupalaverin (puhelimitse / sähköpostitse / kasvotusten), 

- kuvauksen, 

- salasanalukitun kuvanjakelukansion, 

- koevedokset ja 

- kuvauspakettisi määrän valmiiksi käsiteltyjä kuvia. 

Jos mikään askarruttaa mieltäsi, niin kysy pois vaan, kerromme mielellämme lisää :)  Voit lähettää kuvaustiedustelun alla olevalla lomakkeella tai ottaa yhteyttä sivun alalaidassa olevia yhteystietoja käyttämällä. 

Tutustu tarkemmin eri Kuvauspaketteihin ja muihin vaihtoehtoihin lukaisemalla lisää hinnastostamme. Hinnaston löydät täältä.


Studiokuvaus - juuri Sinunlaisesi kuvat upealla studiollamme!

Tarjoamme laadukkaat studiokuvaukset Uudellamaalla ja miksei laajemmallakin yrityksemme, eli Studio Verstas Oy:n tiloissa Tuusulan Ruotsinkylässä  osoitteessa Rävbäckinkuja 31, 04360 Tuusula. 

Tarjolla on useampaa eri taustaväriä (musta, valkoinen, harmaa, punainen, keltainen ja turkoosi) sekä monia tapoja ja paljon kalustoa juuri sinun kuvaukseesi sopivaan valaisuun. Tärkeimpänä on kuitenkin rento ja iloinen kuvaushetki, josta syntyy juuri sinunlaisiasi kuvia.

Studiomme ja koko puukoulumme on aivan jotakin muuta kuin perinteinen kylmä, kolkko ja tekninen studiotila. Täällä pääsee jokainen vapautumaan ja saavuttamaan oman rentoutensa kuvaustilanteessa. Tule ja tutustu mahtavaan wanhaan miljööseen - Studio Verstas Oy:n studiotila on paljon enemmän kuin vain studio!

Miljöökuvaus - sisällä tai ulkona, aina onnistuu!

Miljöökuvaus voidaan toteuttaa joko sisä- tai ulkomiljöössä. Meillä on liikuteltava valaisukalusto, jonka avulla voin toteuttaa kuvauksen missä ja milloin vain!

Alla galleriassa miljöökuvia muun muassa hääkuvauksesta, bändipromokuvauksesta, yrityspromokuvauksesta, kohde- ja asuntokuvauksesta ja ruokakuvauksesta. Miljööt vaihtelevat keskiajan kirkoista hylättyihin hotelleihin ja siitä saunoihin, kylpyhuoneisiin ja ravintoloihin. Kaikki onnistuu, laadukkaasti :)